Ziggo gaat internetsnelheden flink verhogen

Internetprovider Vodafone-Ziggo gaat de internetsnelheden van zijn abonnementen half april met 25 procent verhogen. Het Max-abonnement van Ziggo krijgt hierdoor een verhoging tot ruim 500 Mbps. Klanten met een Ziggo Max-abonnement hadden eerder een downloadsnelheid van 400 Mbps. De uploadsnelheid blijft vergelijkbaar met de huidige snelheid.

Niet alle klanten beschikken over de nieuwe snelheid

Ziggo laat wel weten dat niet alle klanten momenteel gebruik kunnen maken van de vernieuwde snelheden, omdat het bedrijf nog bezig is in een aantal regio’s voor de overstap van analoge naar digitale televisie. Hierdoor komt de extra snelheden pas beschikbaar als de omschakeling van het digitale netwerk is afgerond.

Het goedkoopste abonnement welke hiervoor over de snelheid van 40 Mbps download, en 4 Mbps upload snelheid, gaan naar 50 Mbps download en, 5 Mbps upload. Het Compleet-abonnement wordt vanaf half april voorzien van een internetsnelheid van 250 Mbps en een uploadsnelheid van 25 Mbps.

De zakelijke abonnementen worden ook voorzien van flinke hogere snelheden, het duurste abonnement zal een downloadsnelheid krijgen van 600 Mbps.

Fusiebedrijf Ziggo en Vodafone heeft sinds Februari 2016 bekend gemaakt dat beide bedrijven verder zullen gaan onder de naam VodafoneZiggo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *